Siv&Edith - En duk med lingon

En duk med lingon

Hej gullepluttar, hoppas att ni har en riktigt bra måndag ♥ Det är dags att visa en liten duk igen tycker jag, idag får ni se en av mina absolut första dukar! Jag ärvde det ritade tyget och garnet av mormor och gjorde den när jag var 16-17 år om jag minns rätt. Den ser inte mycket ut för världen men jag gillar ändå det enkla i den. Och den var perfekt att ha som ett första projekt för den gick snabbt att färdigställa, så jag hann aldrig tröttna. 😉 
 
Den här duken har jag faktiskt på mitt nattduksbord och varje gång jag ser den tänker jag på min fina mormor som jag saknar så mycket varje dag. Alla säger att jag är en kopia av min mamma och det är jag nog egentligen, men jag har alltid sett ännu fler likheter mellan mig och mormor. Hon var en ganska rastlös person som hade miljoner intressen och jag är ju likadan -- så fort jag läser om något så blir jag helt besatt och vill lära mig allt om det, haha.
 
Mormor är också anledningen till att jag tycker det är roligt med broderi. Egentligen skäms jag för att jag tycker det är så roligt att brodera och pratar helst inte om det, för ärligt talat - det är ju inte direkt ett superhäftigt intresse. Om man aldrig har provat broderi så tycker man säkert att jag är råtöntig men det är såå häftigt när man ser hur mönstret växer fram under ens händer och hur färger och stygn smälter samman och liksom berättar en historia. Och det finns en enorm stolthet i att titta på något som man har lagt ner sin tid och själ i och tänka "fy fan vad bra det blev".
 

Skriv ut inlägg:

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Permalink Kategori: Broderat Kommentarer (0)

Ni får gärna lämna en kommentar här: