Siv&Edith - Tulpaner

Tulpaner

Kolla vilka fina tulpaner jag fick av världens finaste Linn härom dagen. Hon har spenderat de senaste två månaderna vid ett sjukhus i mellersta Indien där hon har studerat indiska sjuksköterskors kunskap om diabetes. Coolt va? Jag beundrar henne så mycket, Linn är verkligen en person som klarar av allt. Man skulle kunna släppa ner henne i en pool full med hajar och det skulle sluta med att hon lyckades övertyga alla hajar om att de borde bli vegetarianer. Och så har jag turen att hon är en av mina bästa vänner! Det är helt galet. 

De här tulpanerna fick jag som tack för att jag kollade till hennes lägenhet när hon var borta och tömde postlådan, och gav henne bröd när hon kom hem. De har fått en hedersplats på mitt lilla soffbord och varje gång jag ser dem så börjar jag le. Det gäller att vara tacksam för det lilla! Och för att man har så underbara vänner. 

PS. Ni som inte har hängt med på bloggen sedan den startades kanske inte vet att det var Linn jag reste med i Nya Zeeland. Den resan kan ni läsa om under kategorin som passande nog heter Nya Zeeland. 

Skriv ut inlägg:

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Permalink Kategori: Random Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Anonym:

Skriven

Så fina! 💐 Underbara Linn! ❤️ Jag saknar er så himla mycket! Hälsa Linn! 😘😘❤️❤️

2 Anonym:

Skriven

Glömde skriva att det är från mig, puss från lovisa 😉

Svar: Men åh du är ju bara för söt lovisen! Saknar dig massor också ju, hoppas att vi kan ses över påsk ❤️
Madeleine

3 Linn Johansson:

Skriven

Maddis, du är så fantastiskt underbar! Tur att jag har min syster som säger att jag måste kolla in ditt inlägg på bloggen så jag inte missade de fina orden du skrivit! Jag blev alldeles rörd. Ge dig några tulpaner var det minsta jag kunde göra men jag vet att du uppskattar blommor. Du är värd det bästa! Massor av kramar <3

Svar: Äsch det är ju du som är underbar vännen!! ❤️❤️❤️
Madeleine

Ni får gärna lämna en kommentar här: