Siv&Edith - Hej tomtegubbar

Hej tomtegubbar
Hello! Okej jag vet att det har gått så där lång tid nu igen sedan mitt sista inlägg, ber om ursäkt för det. Jag förlorade helt enkelt all lust till att vara disciplinerad så jag fick ingenting vettigt gjort under hela jullovet, därmed blev det ingen verksamhet på bloggen heller. Men nu har jag insett att julen snart är över (tjugondag Knut är mitt slutdatum) så därför kände jag att det var lika bra att jag lade upp den här duken också, innan det blir för sent.  Visst är den fin? Egentligen så föredrar jag helt vita dukar framför beige, men till just den här duken tycker jag det passar eftersom det är så färgglada tomtegrupper. 

Duken är broderat på oblekt linne med moulinégarn och kommer från Permin of Copenhagen. Det företaget har finast mönster om ni frågar mig, jag har ganska många broderier därifrån. 

Ser ni förresten det finfina lilla hålet på den nedersta bilden? Det var en läxa jag fick lära mig den hårda vägen: man ska inte ha värmeljus tända på tv-bordet när man broderar. Jag lade ner duken på bordet för att justera spännbågen och lyckades lägga ena hörnet över ljuset. Klantfia... Jag borde laga hålet egentligen men har fortfarande inte kommit på något bra sätt. Så istället ställer jag saker över det så man inte ska se det, funkar också! 

Nu var det sista broderiet ni får se på ett tag, jag lovar. Nu blir det snart recept igen! 

Skriv ut inlägg:

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Permalink Kategori: Broderat Kommentarer (0)

Ni får gärna lämna en kommentar här: