Siv&Edith - After Eight-snittar

After Eight-snittar

Goddagens. Måndag idag då och här kommer jag med ett till recept! Jag har bakat som en tok i helgen så det borde börja ploppa upp en hel del recept här de närmsta veckorna om allt går som jag vill. Vi börjar med det här receptet för det är så fantastiskt. Det är klassiska chokladsnittar men istället för att toppa med pärlsocker så använder man after eight istället. Resultatet blir helt enkelt himmelskt! 
 
Receptet hittade jag på bloggen Baka med Frida.


 
Chokladsnittar ca 60 kakor
  • 200 g smör
  • 2½ dl strösocker
  • 4½-5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 ägg
  • 20 After Eight-rutor
Gör så här:
  1. Ställ fram smöret så att det blir rumsvarmt.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Blanda samman alla ingredienser till en deg.
  4. Forma degen till 4 rullar.
  5. Placera rullarna på två plåtar och platta till dem.
  6. Dela After Eight-rutorna i lite mindre bitar och tryck ner lätt i smeten.
  7. Ställ plåten i mitten av ugnen och grädda i cirka 10 minuter.
  8. Ta ut plåten ur ugnen och skär längderna i bitar på snedden innan de svalnat.
Mums! 

Skriv ut inlägg:

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Permalink Kategori: Cookies och småkakor Kommentarer (0)

Ni får gärna lämna en kommentar här: