Siv&Edith - Jag ❤ cupcakes

Jag ❤ cupcakesHej mina små kycklingar! Här ser ni en bild till receptet som jag hade tänkt lägga ut idag. Men efter att ha suttit framför datorn och pluggat hela dagen kändes det mer lockande att putsa skor än att sätta sig framför datorn igen. Så det gjorde jag! Putsade tre par skor. Och sedan gjorde jag lite fler marsipanrosor. Plus att min kompis Marcus kom över på en fika.

Jag hann inte använda hela marsipan-klumpen i tisdags när jag gjorde rosor till mina cupcakes, så jag använde resten idag. Man vill ju inte riskera att marsipanen torkar och blir värdelös. 

Gällande muffinsarna så är det purple velvet cupcakes. Jag hade tänkt göra red velvet cupcakes med den röda färgpastan var slut på Panduro. Så det fick bli lila. Fast av någon anledning blev de svart-bruna  istället - man såg knappt att de var lila, haha. Jag bakade dessa cupcakes till min vän Linda som fyllde 24 år igår! Det tog hela tisdagskvällen att göra dem men det var det värt för hon blev så himla glad. Jag lovar att ge er receptet så snart som möjligt! Nuu ska jag sova. Hej då hej då!  

Skriv ut inlägg:

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Permalink Kategori: Random Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Johanna Bergqvist:

Skriven

Åh vilka fina! Verkligen, har du något inlägg på hur man lättast gör fina rosor?

:)

2 Johanna Bergqvist:

Skriven

Åh vilka fina! Verkligen, har du något inlägg på hur man lättast gör fina rosor?

:)

Svar: Tack, vad söt du är! Jag postade ett inlägg om det för bara några dagar sedan, det ligger under kategorierna "tutorials" och "sockerfigurer" :) Har inte hunnit få in dem i drop down- menyn än men de finns i sidmenyn! :)
Madeleine

Ni får gärna lämna en kommentar här: