Siv&Edith - Återkomst

Återkomst

Hej på er!
 
Det här är Madeleine som skriver. Ett bra tag har gått sedan jag och Linn skrev här, men jag har nu lite funderingar på att ta över bloggen och göra den till min egen. Den kommer inte handla om resor längre, eftersom jag numera pluggar på heltid, utan mer om mina intressen.
 
Vi får se hur seriöst det kommer kunna bli, som det är nu tar skolan, träning och vänner upp det mesta av min tid, men det är faktiskt så att jag har att ganska ovanligt intresse. Jag älskar nämligen att brodera och sy mina egna kläder.Jag sydde min första kjol när jag var sexon och fastnade direkt. Idag, fyra år senare, älskar jag fortfarande att sätta mig vid symaskinen och bara låta tiden gå.
 
Vad gäller broderi så började jag faktiskt med det redan när jag var liten och spenderade alla lov hos min mormor och morfar. Mormor var en hängiven broderitant och fick mig intresserad genom att köpa en massa olika motiv som jag tyckte var fina. Sedan satt vi där - hon, jag, min syster och mina kusiner - och broderade. När mormor sedan dog för drygt fyra år sedan ärvde jag många av hennes broderier och fick då tillbaka mitt intresse.
 
Ett annat intresse jag har är bakning. Det har jag alltid älskat, främst för att jag är ett riktigt sockermonster. Det kan alltså komma att slinka in ett blogginlägg eller två om bakning. Eller väldigt många.
 
För mig är skapandet något heligt. Det är helt fantastiskt vad man kan skapa med sina egna händer. Jag skapar därför den här bloggen i förhoppning att jag ska kunna inspirera andra till att själva börja skapa.
 
Till sist, ni kanske undrar över bloggnamnet jag har valt? Det är namn jag har tagit av två personer som har betytt mycket för mig - min mamma och min mormor. Mammas mellannamn är Siv och Edith, mormor hette Siv och min gamlamormor hette Edih. Så nu vet ni det! Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg :) Hej så länge!

Skriv ut inlägg:

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Permalink Kategori: Random Kommentarer (0)

Ni får gärna lämna en kommentar här: