Siv&Edith - Sydney, en fantastisk stad.

Sydney, en fantastisk stad.

Hej alla godingar!

Äntligen har vi anlänt till Australien, och det var med glädje. Ännu en sömnlös natt för Madeleine satte stopp för hennes resande, så imorgon kommer det bära av hemåt för hennes del. Efter ett besök i flygbolagets monter fick hon nämligen svaret att de kunde boka om hennes flygbiljett, det var bara att välja en dag. Konstigt att man kan få så olika svar beroende på vem man frågar... Vi har kommit fram till att man inte ska ge upp innan man har gått direkt till ursprungskällan. Bolaget vi hade bokat vår resa med sa nämligen att det inte gick att ordna, hm konstigt det där... En lättad Madeleine och en extremt hungrig Linn, begav vi oss på jakt efter mat. En jättegod sallad fyllde våra magar och efter att ha snott åt oss gratis internet på flygplatsen gick vi på upptäcksfärd efter en buss som kunde ta oss in till centrum. Utanför en liten transportsbuss stod några män och pratade och frågade oss om vi skulle till Hostel Bounce, vilket vi skulle. Det var bara att hoppa på och allt löste sig perfekt! De verkade vänta på några som skulle dit och vi hade inte bokat något. Undra om vi tog någons plats eller var det ödet? Opps...

Sydney bjöd oss på strålande sol och värme, helt underbart! Det hostel vi bor på är hur bra som helst, klart det bästa vi varit på hittills. Jättefräscht, helt nytt, trevlig personal, mysiga rum och fin utsikt - kan det bli bättre? Det lilla vi sett av Sydney är riktigt fint, vi har blivit smått förälskade i denna stad. Det här blir nog en bra tid får vi tro. Imorgon reser Linn vidare med en nattbuss till Melbourne där hon möter upp Josefine. Madeleine försvinner dock med datorn så inläggena på bloggen kan härmed bli lite färre och antagligen utan svenska bokstäver. Vi får se hur det löser sig, men ett och annat inlägg ska det nog fortsätta bli får vi tro.

Ha det gott vänner!Utsikten från vårt hostel i Sydney, vid solnedgången.
Skriv ut inlägg:

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Permalink Kategori: Australien Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 rutger:

Skriven

Hej

Kul att läsa att ni har prövat på att vara bönder på Nya Zealand. När ni nu kommit till Sydney så titta inte bara på operahuset utan gå på en riktig opera också. Det är en upplevelse.

häls Rutger

Ni får gärna lämna en kommentar här: